Rådhuskælderen
I restaurant Rådhuskælderen, Holstebro, dyrker vi med stor glæde den danske madkultur. Vi serverer traditionel dansk mad, som den blev lavet på Krabbes Hotel og Postgården. Flere af vore opskrifter kan man finde hos Madam Mangor, Frk. Jensen og Ingeborg Suhr.
Det klareste eksempel er husets specialitet Rulleål. Ellers kan restaurantens stegte ål, wienerschnitzel eller stjerneskud også anbefales.
Rådhuskælderen er egentlig en gammel munkekælder, som blev omdannet til hestestald. Senere blev der over kælderen bygget hotel (1898, udvidet 1914 og 1963), som for en snes år siden blev indrettet til ejerlejligheder. Restaurant Rådhuskælderen åbnede i 1980.
Men vores menukort indeholder lidt for enhver smag. Der er mange kulinariske oplevelses muligheder! Vi hører gerne fra jer og ønsker jer en behagelig tur gennem menukortet. Skulle I have andre ønsker, ringer I bare, så finder vi ud af det.
Restauranten råder også over et selskabslokale, som kan tilpasses mange størrelser af selskaber (middagsselskaber, frokoster, receptioner, møder mm.) og kan rumme op til 60 kuverter.